Vor Frue IF

Kontingenter / priser

Zumba

Det er for alle - uanset alder og form!

Zumba® er en fitness-dans, fyldt med høj energi og højt humør.

Alle og enhver, lige meget om du er nybegynder eller øvet. Hver Zumba®-time er designet til at bringe folk sammen og give sved på panden. Zumba® er bygget op i korte koreografier i små bidder, så du ikke behøver at huske så meget ad gangen. Derfor kan alle være med.

I Zumba® tager vi “arbejdet” ud af træningen ved at blande bevægelser med lav intensitet og høj intensitet, til et kalorieforbrændende dansefitnessinterval med stil. Når de latinske rytmer overtager, vil du se hvorfor Zumba® Fitness-timer ofte kaldes træning i forklædning. Super effektivt? Check. Super sjovt? Check og check.

En total træning, der kombinerer alle elementer af fitness – cardio, muskelkoordination, balance og fleksibilitet, boostet energi og en seriøs dosis fantastisk, hver gang du forlader timen.

Tag noget tøj på der giver frihed til bevægelse og indendørs sko (gerne sko beregnet til aerobic og fitness). Husk vand – du får brug for det!

Kom og vær med til en fantastisk træning, så holder vi en fest!

Torsdag kl. 19:30 – 20:30

Tumlesalen, Vor Frue Hovedgade 67, Vor Frue, 4000 Roskilde

600 kr. for hele sæsonen 

Skriv til Gymnastikudvalget via formularen herunder.

Få rabat ved tilmelding af både Zumba og Effektiv træning (sep-april): 10.00 kr. 

Mit navn er Amalie Søder. Jeg er certificeret Zumba og Zumbini-instruktør og har været ZIN ™ -medlem siden 2012. Jeg elsker at undervise, og årsagen er enkel: Hver time føles som en fest!

 Jeg har været instruktør siden 2012 og jeg har undervist hos bl.a. Fitness World, FitnessDK, Fresh Fitness, DGI Aalborg, AOF Aalborg, Unifitness og FOF København og Roskilde. Jeg har også undervist i Stram-op, mave-balle-lår og Aerobic, plus jeg også laver forskellige fitness events.

 Mine Zumba® timer er kendetegnet ved fantastisk energi, positiv stemning og at alle er velkomne – fra begynder til avanceret. Så hvis det er din første zumbatime, så ingen bekymringer; jeg lover det bliver sjovt, du kommer til at svede og du går fra min time med højt humør.

Kom og vær med – jeg garanterer dig, at du vil få en fest! Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til mig, eller sende mig en besked!

Kontakt

    Kontaktperson

    Gymnastikudvalget (se uder gymnastik)

    Scroll to Top