Vor Frue IF

Ven af Vor frue IF

‘Ven af Vor Frue’ er til dig, der gerne vil være passiv medlem af Vor Frue IF, og som derved hjælper os med at skabe den bedste og hyggeligste idrætsforening i Roskilde.

Det koster 100 kr. om året og kræver blot, at nedenstående formular udfyldes, hvorefter en opkrævning via “Holdsport” vil blive fremsendt til dig i løbet af nogle dage.

Herefter vil der automatisk blive udsendt en opkrævning omkring nytår for forlængelse af medlemskabet.

Hvad går mine penge til?
Foreningslivet er unikt i Danmark og samtidig kernen i frivillighed, som er ét af de bærende elementer i vores samfund. Foreningslivet bidrager til læren om fællesskab, deltagelse, samarbejde, selvstændighed og lighed. Foreninger samler folk fra forskellige samfundsgrupper og i alle aldre. Tit og ofte er foreningslivet med til at forme os som mennesker i barndommen og i ungdommen, og det giver os en grundlæggende forståelse for fællesskab og det at være en del af noget større.

Dine penge vil hjælpe Vor Frue IF med konstant at være i udvikling, der først og fremmest skal komme børnene til gode. Det kan være opstart af en ny sportsgren, som tit og ofte kan være økonomisk tung at komme i gang med. Et økonomisk bidrag vil her kunne gå ind at dække nogle udgifter til udstyr, tøj eller lignende.
Dine penge vil også kunne hjælpe til med fortsat at kunne levere nogle fantastiske arrangementer til lokal borgerne i Vor Frue. Juletræstænding eller fastelavn, sommerfest eller familieløb. Lige meget hvilket arrangement, der er tale om, så vil et økonomisk bidrag være med til fortsat at kunne tilbyde disse sociale begivenheder, som er så vigtige i et lille lokalsamfund som Vor Frue.

‘Ven af Vor Frue’ er til dig, som er enig i, at foreningslivet er værdifuldt for vores børn, værdifuldt for vores voksne og værdifuldt for vores samfund.

Tak for din støtte!

Bliv ven af Vor Frue IF

Kontaktperson

Scroll to Top