Rugby ungdom

Introduktionstilbud!
Træning alle lørdage fra 21. januar til 11. marts + stævne i Dragør den 12. marts for kun 100,-!

2017 skal være året hvor Roskilde for alvor får gang i en ungdomsafdeling! Et par fædre har meldt sig på banen, og vil forsøge at introducere flere børn til Rugby. 

IV__FD6D spidsen for dette står Jens Post, som den 14. januar afholdt den første rekruttering i Roskilde. I hvilket omfang dette giver medlemmer, må fremtiden vise og fremtiden starter den 21. januar kl. 10:00 som er den første træningsdag.

Træningen er udendørs og foregår Vor Frue Hovedgade 6 (Roskilde Rental) og alle interesserede er velkomne til at kigge forbi.

Som ny spiller skal du ikke ud og investere i masser af udstyr. Almindeligt træningstøj og fodboldstøvler vil være en ganske fin start.

Første opgave for Roskildes ungdomsspillere bliver et indendørsstævne i Dragør den 12. marts. Efterfølgende forventes det at Roskilde deltager i den landsdækkende B&U, hvor der i løbet af sæsonen afvikles 6 stævner. Om Roskilde optræder som eget hold, eller i et holdfællesskab vides først senere.

Til mor og far
I Danmark har ikke den store erfaring med Rugby, og dermed har mange danskere heller ikke det store kendskab til sporten.

Rugby udmærker sig på lang række områder:

  • Det er en kontaktsport, men sportens værdier sikre at tingene foregår på et fornuftigt niveau.
  • På ungdomsniveau dvs. U/8, U/10, U/12, U/14, U/16 og U/18 spilles efter andre regler, hvor f.eks. tacklinger ikke er tilladt.
  • Drenge og piger spiler på samme hold til og med U/14
  • I tilfælde hvor en spiller er større eller mindre end sin alder, vil spilleren blive rykket op eller ned. Det drejer sig ikke om at vinde, men om at have det sjovt!
  • Der vil være garanti for at alle komme til at spille
  • Sporten udspringer fra England og ungerne vil i en eller anden grad træne deres engelske færdigheder

Yderlig information kan opnås ved at skrive til Jens på Rugby@vorfrueif.dk