Rugby senior

Der er i 2017 lagt op til en anderledes sæson end tidligere. Selvom sæsonen endnu ikke er endeligt fastlagt, så ser 2017 sæsonen ud til at blive spillet i både Danmark og Sverige! Sverige er generelt på et højere niveau, så det bliver en sportslig udfordring at krydse Øresund.

For at være forberedt er sæsonen planlagt som følger:

Preseason træning starter den 21. januar kl. 11:00
Grundtræning med overvægt på fysisk træning, som Ben Whitehouse har sat sig i spidsen for. Indtil videre kommer træning til at foregå udendørs på banen ved Vor Frue Hovedgade 6 (Roskilde Rental) Grundformen bliver testet ved Touch turneringen i Dragør 5. februar.

Alle inkl. nye spillere er hjertelig velkommen til at kigge forbi. Der er ingen forudsætninger som sådan, men slidstærkt tøj og et par fodboldstøvler vil være en god start.

Grundtræning i perioden marts til juni:
Alan LinnDen almindelige træningen afvikles i denne periode, og vi så er heldige at Alan Linn fortsat står i spidsen som træner. De danske kampe som afvikles i perioden er mod Hamlet (Helsingør), CBS (Handelshøjskolen i Kbh.) og DTU Exiles (Lynby)

Derudover skal der også afvikles nogle træningskampe.

Grundtræning i perioden august til november:
Som sådan en gentagelse af forårssæsonen, men med deltagelse i Scandinavian 7s i august og forventelige kampe mod Svenske hold (Malmö, Trelleborg, Lund eller Kalmar)

Sæsonen afsluttes med den traditionelle julefrokost.

Øvrige kampe og resultater kan følges her

Kontingent:
Vi formoder forsat at have landets laveste kontingent. De helårlige satser er 150,- for passive, 400,- for studerende og 700,- for alle andre.

Kontakt info:
Som sådan anvender vi Facebook som den primære informationskanal. Her finder du os på Facebook/Roskilde Vikings. For medlemmerne findes der desuden en intern FB side. Har du brug for yderlig information, så skriv gerne til os på rugby@vorfrueif.dk