Rugby

Siden 2010 har det været muligt at træne, og ikke mindst spille, Rugby i Roskilde. I forhold til andre sportsgrene, tilbyder en unik kombination af selve sporten, sportens værdier og den internationale appeal

Sporten er for de fleste danskere forholdsvis ukendt, men globalt set er Rugby en stor sport. F.eks. er  finalen ved VW i Rugby verdens 4. største sportsbegivenhed. Skulle du have lyst til lære mere om sporten så læs videre her.

Alle som oplever Rugby i Danmark, bemærker med det samme den stemning som omgiver sporten. Man taler ligefrem om den ‘lille danske rugbyfamilie’, da vi kender hinanden på kryds og tværs. Sportens værdier – Passion, Sammenhold, Respekt, Disciplin & Fairplay – understøtter denne oplevelse, og levere en solid rygrad før, under og efter kampene.  F.eks. er dommeren absolut hellig, og den eneste som taler med dommeren er anførerInternational bold 402 x 298ne.

Selvom Roskilde Rugby kun har været i gang siden 22. august 2010, så har ikke under 25 nationaliteter været forbi klubben. Dette giver naturligvis adgang til kulturelle oplevelser udover sporten, og for det åbne sind vil dette udvidede ens horisont. Generelt er sporten meget inkluderende, og der er plads til alle store, små, hurtige, langsomme, kvinder og mænd.

Roskilde Rugby er fortsat et stykke frem at være den mest succesrige klub i landet, men vi har allerede leveret flere nuværende og tidligere spiller til diverse landshold. Se vore lille Hall of Fame.

Læs mere som senior træningen her. Ungdomsafdelingen er under konstant opbygning, og planerne for 2017 findes her.