Loading...

Rugby i alle aldre og køn
Det er en kendsgerning, at man bliver distraheret af læsbart indhold på en side, når man betragter dens layout. Meningen med at bruge Lorem Ipsum er, at teksten indeholder mere eller mindre almindelig tekstopbygning i modsætning til "Tekst her – og mere tekst her", mens det samtidigt ligner almindelig tekst. Mange layoutprogrammer og webdesignere bruger Lorem Ipsum som fyldtekst. En søgning på Lorem Ipsum afslører mange websider, som stadig er på udviklingsstadiet. Der har været et utal af variationer, som er opstået enten på grund af fejl og andre gange med vilje (som blandt andet et resultat af humor).

Kvinde rugby...lets go girls
I modsætning til hvad mange tror, er Lorem Ipsum ikke bare tilfældig tekst. Det stammer fra et stykke litteratur på latin fra år 45 f.kr., hvilket gør teksten over 2000 år gammel. Richard McClintock, professor i latin fra Hampden-Sydney universitet i Virginia, undersøgte et af de mindst kendte ord "consectetur" fra en del af Lorem Ipsum, og fandt frem til dets oprindelse ved at studere brugen gennem klassisk litteratur. Lorem Ipsum stammer fra afsnittene 1.10.32 og 1.10.33 fra "de Finibus Bonorum et Malorum" (Det gode og ondes ekstremer), som er skrevet af Cicero i år 45 f.kr. Bogen, som var meget populær i renæssancen, er en afhandling om etik. Den første linie af Lorem Ipsum "Lorem ipsum dolor sit amet..." kommer fra en linje i afsnit 1.10.32.
Rugby Ungdom
2017 var året hvor Roskilde for alvor fik gang i en ungdomsafdeling! Et par fædre har meldt sig på banen, og vil forsøge at introducere flere børn til Rugby.

I spidsen for dette står Jens Post, som den 14. januar afholdt den første rekruttering i Roskilde. I hvilket omfang dette giver medlemmer, må fremtiden vise og fremtiden starter den 21. januar kl. 10:00 som er den første træningsdag.

Træningen er udendørs og foregår Vor Frue Hovedgade 6 (Roskilde Rental) og alle interesserede er velkomne til at kigge forbi.

Som ny spiller skal du ikke ud og investere i masser af udstyr. Almindeligt træningstøj og fodboldstøvler vil være en ganske fin start.

Første opgave for Roskildes ungdomsspillere bliver et indendørsstævne i Dragør den 12. marts. Efterfølgende forventes det at Roskilde deltager i den landsdækkende B&U, hvor der i løbet af sæsonen afvikles 6 stævner. Om Roskilde optræder som eget hold, eller i et holdfællesskab vides først senere.

Til mor og far
I Danmark har ikke den store erfaring med Rugby, og dermed har mange danskere heller ikke det store kendskab til sporten.

Rugby udmærker sig på lang række områder:
Det er en kontaktsport, men sportens værdier sikre at tingene foregår på et fornuftigt niveau. På ungdomsniveau dvs. U/8, U/10, U/12, U/14, U/16 og U/18 spilles efter andre regler, hvor f.eks. tacklinger ikke er tilladt. Drenge og piger spiler på samme hold til og med U/14 I tilfælde hvor en spiller er større eller mindre end sin alder, vil spilleren blive rykket op eller ned. Det drejer sig ikke om at vinde, men om at have det sjovt! Der vil være garanti for at alle komme til at spille Sporten udspringer fra England og ungerne vil i en eller anden grad træne deres engelske færdigheder Yderlig information kan opnås ved at skrive til Jens på Rugby@vorfrueif.dk.

Træningstider
Der er i 2017 lagt op til en anderledes sæson end tidligere. Selvom sæsonen endnu ikke er endeligt fastlagt, så ser 2017 sæsonen ud til at blive spillet i både Danmark og Sverige! Sverige er generelt på et højere niveau, så det bliver en sportslig udfordring at krydse Øresund.

For at være forberedt er sæsonen planlagt som følger:
Preseason træning starter den 21. januar kl. 11:00
Grundtræning med overvægt på fysisk træning, som Ben Whitehouse har sat sig i spidsen for. Indtil videre kommer træning til at foregå udendørs på banen ved Vor Frue Hovedgade 6 (Roskilde Rental) Grundformen bliver testet ved Touch turneringen i Dragør 5. februar.

Alle inkl. nye spillere er hjertelig velkommen til at kigge forbi. Der er ingen forudsætninger som sådan, men slidstærkt tøj og et par fodboldstøvler vil være en god start.

Grundtræning i perioden marts til juni:
Alan LinnDen almindelige træningen afvikles i denne periode, og vi så er heldige at Alan Linn fortsat står i spidsen som træner. De danske kampe som afvikles i perioden er mod Hamlet (Helsingør), CBS (Handelshøjskolen i Kbh.) og DTU Exiles (Lynby)

Derudover skal der også afvikles nogle træningskampe.


Grundtræning i perioden august til november: Som sådan en gentagelse af forårssæsonen, men med deltagelse i Scandinavian 7s i august og forventelige kampe mod Svenske hold (Malmö, Trelleborg, Lund eller Kalmar)

Sæsonen afsluttes med den traditionelle julefrokost.
Kontingenter / priser

Vi formoder forsat at have landets laveste kontingent.

De helårlige satser er 150,- for passive, 400,- for studerende og 700,- for alle andre..

Turneringer

Har du lyst til at deltage i en af de turneringer, vi stiller op i?

Vi deltager i både mix og herre turnering i kommende sæsson.

Ungdomstræning

I spidsen for dette står Jens Post, som den 14. januar afholdt den første rekruttering i Roskilde. I hvilket omfang dette giver medlemmer, må fremtiden vise og fremtiden starter den 21. januar kl. 10:00 som er den første træningsdag.
Skriv til Jens, hvis du er klar!rugby@vorfrueif

Rugby udvalget

Som sådan anvender vi Facebook som den primære informationskanal. Her finder du os på Facebook/Roskilde Vikings. For medlemmerne findes der desuden en intern FB side. Har du brug for yderlig information, så skriv gerne til os på rugby@vorfrueif.dk

Stricker
EL-service ApS

Sponsor

Spar Nord

Sponsor

BYGMA

Sponsor

THEMCOM

Sponsor