Gymnastik

GYMNASTIK 2016-2017

Gymnastik tilbyder igen i år en række gode tilbud til forskellige aldersgrupper. Alle hold har sæsonstart i den første uge af september. Børneholdene afsluttes i marts med opvisning for familie og venner.

Tilmelding sker direkte via instruktøren efter første prøvetime. Vi ønsker alle en god sæson, og vi glæder os til at se jer.

NB! Vi opfordrer til nye initiativer. Skriv derfor til os, hvis du har en god ide til et nyt hold, som du brænder for at starte op.

Venlig hilsen
Gymnastikudvalget

 

Blefræserne (alder 1½-3 år)
Instruktør: Lærke Kassebeer
Tidspunkt: Tirsdage fra kl. 16.20 til kl. 17.10 i Sognegården. Start d. 6.9.2016.
Pris: 500 kr. for hele sæsonen

Dette er et forælder & barnhold for de helt små, hvor leg og hygge med vennerne er de største fokuspunkter. Der er kortere koordinerede aktiviteter, mixet med mere frie øvelser, hvilket tilgodeser eventuelt eftermiddagstrætte børn og sikrer et hyggeligt legeforum. Så kom og leg med!

 

Troldeungerne (alder fra 3-5 år)
Instruktør: Camilla Baymler
Tidspunkt: Tirsdage fra kl. 17.15 til kl. 18.05 i Sognegården. Start d. 6.9.2016
Pris: 500 kr. for hele sæsonen

Dette forældre-barn hold handler om, at børn og voksne bevæger sig sammen og har det sjovt. Vi har fokus på det sociale samvær mellem børn og forældre og andre børn. Vi synger sanglege, leger fangelege og leger med bolde, ærteposer og meget mere for at stimuleresanser og kropsbevidsthed. Vi skal svinge med halerne, fjolle med hinanden og vi skal bruge vores fantasi. Vi laver også udfordrende redskabsbaner for at styrke motorik og balance. Det er vigtigt at alle voksne vil lege med og det forventes derfor, at forældre også er klædt på til leg.

 

Springlopperne (alder fra 5 år+)
Dette hold bliver desværre ikke oprettet i sæsonen 2016/2017 grundet manglende instruktør
Instruktør: MANGLER
Pris: 500 kr. for hele sæsonen
Springlopperne er holdet for de større børn, hvor der bygges videre på basale gymnastikfærdigheder. Det er vigtigt for os at have det sjovt og brænde en masse energi af.  Der trænes teknik i løb, spring og balance. Samarbejde er en naturlig del af træningen.

 

Cirkeltræning for unge (alder fra 12-18 år) Dette hold bliver desværre ikke oprettet i sæsonen 2016/2017 grundet manglende opbakning.
Instruktør: AnneSofie Wenningfeldt
Tidspunkt: Torsdage fra kl. 19.00 til kl. 19.50 i Tumlesalen. Start d. 1.9.2016
Pris: 500 kr. for hele sæsonen

Her på holdet er der fokus på både styrke og kondition for de unge. Vi laver en cirkel med forskellige former for øvelser der træner hele kroppen. Dette hold er for dem der vil prøver kræfter med sig selv.

 

Zumba
Instruktør: AnneSofie Wenningfeldt
Tidspunkt: tirsdage kl. 20.10 til kl. 20.50 i Tumlesalen. Start d. 6.9.2016
Pris: 600 kr. for hele sæsonen

Zumba er for alle der kan lide at danse og bevæge kroppen. Der er noget for enhver smag om man er ung, gammel, nybegynder eller har danset før. Zumba er sjov motion for alle.

 

Cirkeltræning [kun for kvinder]
Instruktør: AnneSofie Wenningfeldt
Tidspunkt: torsdage kl. 20.00 til kl. 20.50 i Tumlesalen. Start d. 1.9.2016
Pris: 600 kr. for hele sæsonen

Cirkeltræning er en populær, klassisk træningsform, hvor man indenfor begrænset tid kan opnå effekt på både styrke og kondition. Vi får sved på panden, pulsen op og en stærk krop. Vi har en masse sjovt træningsudstyr vi tager i brug i timerne. Holdet er for alle, man behøver ikke være i form – det er individuelt hvor meget man vælger at give den gas.


Mave og ryg hold NYHED!
Instruktør: AnneSofie Wenningfeldt
Tidspunkt: tirsdage kl. 19.30 til kl. 20.00 i Tumlesalen. Start d. 6.9.2016
Pris: 300 kr. 

Mave/ryg holdet er en halv times træning med fokus på at styrke core musklerne. Vi laver en masse forskellige øvelser og det er helt op til en selv hvor meget man vil give sig. Holdet er for alle.

 

Kontakt Gymnastikudvalget

Skriv gerne til os på gymnastik@vorfrueif.dk