Gymnastik

GYMNASTIK 2018-2019

Vi leder i øjeblikket efter instruktører til vores ene børnehold og voksenholdet.
Læs mere nederst på siden.

Gymnastik tilbyder igen i år en række gode tilbud til forskellige aldersgrupper. Alle hold har sæsonstart i den første uge af september. Børneholdene afsluttes i marts med opvisning for familie og venner.

Mød op med dit barn, når sæsonen starter. Tilmelding sker direkte til instruktøren efter første prøvetime. Vi ønsker alle en god sæson, og vi glæder os til at se jer.

NB! Vi opfordrer altid til nye initiativer. Skriv derfor til os, hvis du har en god ide til et nyt hold, som du brænder for at starte op.

Venlig hilsen
Gymnastikudvalget

 

Blefræserne (alder 1½-3 år)

Instruktør: Sussi Holm
Tidspunkt: Tirsdag kl. 16.20-17.10 i Sognegården. Start den 4.9.2018
Pris: 500 kr. for hele sæsonen

Dette er et forælder/barn-hold for de helt små, hvor leg og hygge med vennerne er de største fokuspunkter. Der er kortere koordinerede aktiviteter blandet med mere frie øvelser, hvilket tilgodeser eventuelt eftermiddagstrætte børn og sikrer et hyggeligt legeforum. Så kom og leg med!

 

Troldeungerne (alder 3-5 år)

Instruktør: Camilla Baymler
Tidspunkt: Tirsdag kl. 17.15-18.05 i Sognegården. Start den 4.9.2018
Pris: 500 kr. for hele sæsonen

Dette forælder/barn-hold handler om, at børn og voksne bevæger sig sammen og har det sjovt. Vi har fokus på det sociale samvær mellem børn og forældre og andre børn. Vi synger sanglege, leger fangelege og leger med bolde, ærteposer og meget mere for at stimuleresanser og kropsbevidsthed. Vi skal svinge med halerne, fjolle med hinanden og vi skal bruge vores fantasi. Vi laver også udfordrende redskabsbaner for at styrke motorik og balance. Det er vigtigt at alle voksne vil lege med og det forventes derfor, at forældre også er klædt på til leg.

 

Børnehold (alder 5+)

Instruktør:  Vi leder efter instruktør (læs mere nederst på siden)
Tidspunkt: Tirsdag kl. 18.10-19.00 i Sognegården. Start den 4.9.2018
Pris: 500 kr. for hele sæsonen

Beskrivelse kommer senere.

 

Voksenhold

Instruktør: Vi leder efter instruktør (læs mere nederst på siden)
Tidspunkt: torsdag kl. 19.30-20.30 i Tumlesalen. Start d. 6.9.2018
Pris: 300 kr. for hele sæsonen

Beskrivelse kommer senere.

 

Drømmer du om at blive instruktør?

Til september starter træningssæsonen 2018-19 og vi mangler et par nye instruktører. Måske det er dig vi leder efter?

Instruktør til børnehold 5+

Du er i stand til at aktivere en flok børn på omkring 5-10 år med enten dans, gymnastik, springgymnastik eller anden aktivitet, der får pulsen og humøret op. Vi har en del forskellige redskaber og lign., som du kan bruge – ligesom der selvfølgelig er et musikanlæg. Holdet ligger kl. 18.10-19 hver tirsdag fra september til marts.

Instruktør til voksenhold

Her er der virkelig mulighed for at forme holdet efter din interesse og evner. Vil du undervise i cirkeltræning, stram-op, zumba, fitness, elastiktræning, hulahopring eller lave forhindringsbane i skoven, militær træningspas eller crossfit? Vi har forskellige rekvisitter, som du kan bruge, herunder kettle bells, måtter og elastikker mv. samt musikanlæg. Holdet ligger som udgangspunkt i tidsrummet torsdag kl. 19.15-20.45 fra september til marts. Dog kan du sagtens lave et forløb, der kun varer 3 måneder eller kun afholdes hver 14. dag.

For begge hold gælder, at I sagtens kan være to der deler tjansen, så det er lidt mere fleksibelt. Bemærk at der er tale om frivilligt foreningsarbejde, som honoreres efter gældende regler.

Skriv meget gerne hvis du er interesseret eller har spørgsmål!

Kontakt Gymnastikudvalget

Skriv til os på gymnastik@vorfrueif.dk