Gymnastik

GYMNASTIK 2017-2018

Jubii! Det er lykkes os at få instruktører til vores 3 børne hold i år. Vi glæder os til at se jer alle sammen til sæsonstart i uge 36 😀 

Gymnastik tilbyder igen i år en række gode tilbud til forskellige aldersgrupper. Alle hold har sæsonstart i den første uge af september. Børneholdene afsluttes i marts med opvisning for familie og venner.

Tilmelding sker direkte via instruktøren efter første prøvetime. Vi ønsker alle en god sæson, og vi glæder os til at se jer.

NB! Vi opfordrer til nye initiativer. Skriv derfor til os, hvis du har en god ide til et nyt hold, som du brænder for at starte op.

Venlig hilsen
Gymnastikudvalget

 

Blefræserne (alder 1½-3 år)
Instruktør: Sussi Holm, Maria Lehnshøj Lundby & Katrine Hansen
Tidspunkt: Tirsdage fra kl. 16.20 til kl. 17.10 i Sognegården. Start d. 5.9.2017
Pris: 500 kr. for hele sæsonen

Dette er et forælder & barnhold for de helt små, hvor leg og hygge med vennerne er de største fokuspunkter. Der er kortere koordinerede aktiviteter, mixet med mere frie øvelser, hvilket tilgodeser eventuelt eftermiddagstrætte børn og sikrer et hyggeligt legeforum. Så kom og leg med!

 

Troldeungerne (alder fra 3-5 år)
Instruktør: Camilla Baymler
Tidspunkt: Tirsdage fra kl. 17.15 til kl. 18.05 i Sognegården. Start d. 5.9.2017
Pris: 500 kr. for hele sæsonen

Dette forældre-barn hold handler om, at børn og voksne bevæger sig sammen og har det sjovt. Vi har fokus på det sociale samvær mellem børn og forældre og andre børn. Vi synger sanglege, leger fangelege og leger med bolde, ærteposer og meget mere for at stimuleresanser og kropsbevidsthed. Vi skal svinge med halerne, fjolle med hinanden og vi skal bruge vores fantasi. Vi laver også udfordrende redskabsbaner for at styrke motorik og balance. Det er vigtigt at alle voksne vil lege med og det forventes derfor, at forældre også er klædt på til leg.

 

Dansemyg (alder fra 5 år+)
Instruktør:  Josefine og Mette Holte Svensson
Tidspunkt: Tirsdage fra kl. 18.10 til kl. 19.00 i Sognegården. Start d. 5.9.2017
Pris: 500 kr. for hele sæsonen
Dansemyg er holdet for de større børn hvor gymnastik, dans og bevægelse er i fokus. Det essentielle er, at vi har det sjovt og brænder en masse energi af. Samarbejde er en naturlig del af træningen fra opvarmning til oprydning.

 

Mave og ryg hold
Instruktør: AnneSofie Wenningfeldt
Tidspunkt: onsdage kl. 19.30 til kl. 20.00 i Tumlesalen. Start d. 6.9.2017
Pris: 300 kr. for hele sæsonen

Mave/ryg holdet er en halv times træning med fokus på at styrke core musklerne. Vi laver en masse forskellige øvelser og det er helt op til en selv hvor meget man vil give sig. Holdet er for alle.

 

Cirkeltræning
Instruktør: AnneSofie Wenningfeldt
Tidspunkt: torsdage kl. 19.30 til kl. 20.20 i Tumlesalen. Start d. 7.9.2017
Pris: 600 kr. for hele sæsonen

Cirkeltræning er en populær, klassisk træningsform, hvor man indenfor begrænset tid kan opnå effekt på både styrke og kondition. Vi får sved på panden, pulsen op og en stærk krop. Vi har en masse sjovt træningsudstyr vi tager i brug i timerne. Holdet er for alle, man behøver ikke være i form – det er individuelt hvor meget man vælger at give den gas.


 

Kontakt Gymnastikudvalget

Skriv gerne til os på gymnastik@vorfrueif.dk